tengku amira zahra::our heart magnet..

By: hafiz nani amira

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 19-Dec-2008 03:51 Email | Share | | Bookmark
i like to move it move it...

from now on..this fotopages will be OFFICIALY replaced with http://nafiiz.wordpress.com/
maknanya the new updates on mira n (jeng..jeng..jeng..!)the new comer in the house will be updated n updated in the new http://nafiiz.wordpress.com/...


nafeez.fotopages was created in august 2007 as to celebrate the new comer in our family in 19 September 2007…our first daughter:: TENGKU AMIRA ZAHRA bt. TENGKU MOHD HAFIZ.

the prelude entry was the office trip of papa to Phuket in august.

penatla dengan problem2 fotopages nih..
hang la..
slow la...
upload gambar 6 je for each time..

not to deny that its quite user-friendly more than the new wordpress blog..

tapi apa nak buat..
hati ini sudah tak dapat dipujuk lagi..

so..kita jumpa di http://nafiiz.wordpress.com/...!


Thursday, 23-Oct-2008 02:26 Email | Share | | Bookmark
Jemput datang semua..!



arghhhhhhhh..!!
dah habis majlis baru dapat post entry ini..! teruk betul fotopages.com lately..susah betul nak upload..even typo aje..
arghh..!!well..tak kirala..nak post jugak..janji masuk archive...


inilah entry yg backdated tu..!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
first sekali..kami ingin meminta maaf banyak2 kerana rasanya agak lewat entry Jemputan ini...ada beberapa perkara yang tak dapat di elakkan yang mengganggu entry kali ini..

actually mira lahir pada satu sembilan kosong sembilan dua kosong kosong tujuh..
19 09 2007 adalah bersamaan juga dengan 7 Ramadhan 1428..
oleh kerana itu since tahun ni date itu juga jatuh pada bulan ramadhan..maka terpaksa la mama n papa postponed pada 25hb ini..

so..dengan ini, mama n papa mira ingin menjemput kepada semua fotopageRs yang pernah mengunjungi fotopages kami ini ke rumah kami pada 25 October 2008...

dan oleh kerana postponed datenya jatuh pada bulan Syawal..maka ia juga dikira sebagai jemputan makan2 raya.. (save skit..hahaha...)
jamuan simple2 je..



please leave your email in your comments..we will email the map...


Monday, 13-Oct-2008 09:43 Email | Share | | Bookmark
Aidilfitri 1429

SELAMAT HARI RAYA..!

setelah berhempas pulas dengan kemalasan dan ke-bizian selepas cuti raya..akhirnya berjaya jugak papa mira menyiapkan gambar2 raya untuk di-uploadkan...
(ishh...selagi tak kena leter... )

gambar2 ini diambil pada hari raya pertama selepas sembahyang raya di rumah sepupu papa mira..
sudah menjadi tradisi setiap tahun untuk berkumpul beramai-ramai di rumah mereka selepas sembahyang raya..

tahun ni kami memilih warna gold..
cuma sayang..baju kurung mira ade dua pasang..tapi dua2 kaler biru n pink (with flowers..)

just gaun je dapat cari warna gold..





Saturday, 27-Sep-2008 19:36 Email | Share | | Bookmark
SALAM AIDILFITRI


picture taken on 30th may 2008 on the wedding of papa mira's sister..

SALAM AIDILFITRI dari mama mira,papa mira n mira buat semua pengunjung2 fotopages kami ini..kepada semua kawan2 kami..n kepada semua umat Islam seluruh dunia..

Selama kami ber-fotopages ni jikalau ade yang tersinggung..terasa hati..kecil hati..sakit hati or even tak puas hati..kami MEMOHON MAAF ZAHIR DAN BATIN..kita kira setel la yea..kalo tak setel jugak kita sambung balik lepas raya..tapi kita maaf2 dulu ye...

sorry kerana hantar kad raya ni lewat..lagi 2,3 hari nak raya..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mmm..ramai yang bertanya kenapa agak lama tidak di update kan fotopages ini..

okay then.
1st::alasan standard; buzy... padahal malas...
2nd::pelbagai peristiwa yang terjadi membuatkan kami agak perlahan utk meng-update fp ini..


Insya Allah..
this fotopages will be back to business soon..


n this is 'kad raya' from mummy asha for us..
thanks mummy..!


Saturday, 26-Jul-2008 18:00 Email | Share | | Bookmark
mira @ PD...


last weekend mira ikut papa n mama ke port dickson..
batch papa "They Were", buat gathering kat bayu beach resort..
2 hari 1 malam..
tak banyak aktiviti sgt pun..cuma mira dapat mandi laut n main (+makan..?) pasir...
mlmnya pulak papa n the gang buat bBq kat tepi pantai..ade sotong,pari,ayam,lamb,udang n ubi.. (ubi?)..

tghr ahad,lps checkout,mira ramai2 pegi muzium tentera di raja PD..
kat mana ntah..

mira tgk kete kebal..patung askar...senapang..keris lama,pedang lama..n kucing...(kucing..?..kucing mmg mira tak kasi can punya..nampak aje.. )



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net